ADANA / YÜREĞİR - Süleyman Şah Ortaokulu

Süleyman Şah Ortaokulu

SARIÇAM MAH. 2454 SK. SÜLEYMAN ŞAH ORTAOKULU BLOK NO 10/1 YÜREĞİR / ADANA
Vizyon
Gelişen teknolojiyi yakalamak ve uygulamak için var olan okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden övgü ile söz edilen ulusuna bağlı toplumun değerlerine saygılı, çağı yakalamış ve onu geçmeye çalışan teknolojik aydınlanmanın öncüsü adaletin, barışın hoşgörünün karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerinin dengesini kurulduğu bir ortamda ülkemiz sanayisinin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü yetiştirir. Tüm bunların geliştirmek için esnek katılımcı ve demokratik bir okul kültürü ve örgütlenmesine inanır.
Misyon
Özgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturarak okul yaşamını sevdirmek ve ilköğretime hazırlamak.
07:00-12:40 12:50-18:30
OTOBÜS,MİNÜBÜS,METRO ile ulaşım sağlanmaktadır.
Sarıçam Mh. 2454 Sk. No:10/A Yüreğir/ADANA
İl ve İlçe Merkeze uzaklık 0 km.
E-TWİNNİNG